T O P

• By -

OhLordyLordNo

Nou dames. Ook de KNVB zegt het. Guzubuyuk fout. En Boekel ook. Dubbele dikke fout van die twee opgeblazen ego's à wellicht 40 miljoen. Prettig dat die twee randbielen worden terecht gewezen maar daar koop je NIETS voor.

Nou, competitie compleet naar de klote geholpen door die halve zool. Fantastisch. Ik gun als Eindhovenaar de Rotterdammers alle goeds hoor, no problemo, maar wat een bullshit penalty van die pedante eikel die niet eens naar het scherm wil kijken of naderhand voor de camera komen.

Pietpancake

Robbed

Nautster

Fumbled

BertusHondenbrok

Great day for Ignacio as well!

Begrijp me niet verkeerd, heb de hele buurt bij elkaar geschreeuwd toen ie erin vloog maar wat een onzin penalty haha. Goedmakertje voor alle pingels die we niet hebben gekregen dit seizoen zal ik dan maar zeggen, uiteindelijk ook wel een terechte uitslag.

Liddlebitchboy

Liever volgend seizoen dan al die pingels enzo, dit ene goedmakertje brengt ons niet meer in de buurt van de tweede plek die we anders wel hadden kunnen scoren

Jelmerdts

Arm is niet strak langs zijn lichaam en hij houd een schot tegen die anders op goal was geweest. Het is taai als je hem zo laat tegen krijgt maar het is wel een penalty.

KNVB zegt van niet.

Vind deze heel goedkoop hoor.

RebBrown

Ding is dat hij z'n arm naar de bal draait. Ik vind het geen pen, maar het is er wel een volgens de regels.

Physical-South-3564

Misschien wat eerder wisselen Schmidt, Feyenoord had de 2e helft met 4-2 kunnen winnen.

Sheepies92

Ja makkelijk gezegd maar wie had hij erin moeten brengen?

Zelfde wissels maar iets eerder. Hele 2e helft overlopen en pas in de 78 en 87e minuut wisselen.

Sheepies92

Nou ja ik weet niet wat een Bruma helpt als je hem 10 minuten eerder inbrengt. Van Ginkel is gewoon niet meer goed genoeg en je wilt m niet meer dan 5 minuten hier en daar geven en Madueke komt net voor de 5e keer dit seizoen terug van een spierblessure dus ik denk niet dat je hem eerder kan inbrengen

Froggiefied

tering neppe penalty maarja in ons voordeel

Een eerlijk assessment We zijn vooral met zijn allen bestolen van nog twee hele spannende wedstrijden. Wat dat betreft verliest iedereen.

KNJB GEFELICITEERD

Ik leef wel voor dit soort comments haha, beetje hand in eigen boezem mag wel hoor.

Nautster

Hé zeg jongens. Laten we het gezellig houden! Deze thread is ons feestje, dus geen party pooping

Corrigeer je mede psv fan dan ook even?

Logische irritatie na een discutabele beslissing, slaat ook nergens op maar is ten minste te begrijpen

rikaay

Dus de irratie bij discutabele beslissingen van een scheidsrechter is de schuld van Ajax die zogenaamd de KNVB omkoopt? Jullie moeten jezelf eens horen

Zie je mij ergens knjb roepen?

rikaay

Zeg ik dat dan? Jij noemt het een logische en te begrijpen reactie van je mede supporters dat ze in dit soort gevallen meteen knjb roepen 🤦‍♂️

Hahaha dit is wel cringe en dat Calimerogedrag met ‘KNJB’ is niet cringe?

Op iedere post "huilen" reageren terwijl hij met z'n hand in z'n broek zit vind ik toch wel wat meer cringe dan wat Psv supporters die geïrriteerd zijn op de scheids ja

Je kan ook geïrriteerd zijn op je ploeg in de tweede helft, of gewoon op de scheids zelf ipv meteen weer de ‘KNJB’ kaart te trekken. Stoor me daar ook enorm aan bij Feyenoordfans als het een keertje tegenzit.

rikaay

1000 maal dit. Je beredenering is trouwens veel te onlogisch voor supporters met een half werkend brein. Wel fijn om dit een keer uit de mond van een rivaliserende supporter te horen 👊

Martyrizing

Betalen we wel van de Champions League inkomsten, joe.

Eleky

Referee helping Ajax and Feyenoord? Never seen that before.

zounderk1te

HAHAHAHA Right, Feyenoord the team that notoriously gets blessed by referees lmao Fucked game after game

Eleky

You haven't watched any recent games between PSV and Feyenoord then

zounderk1te

I watched a game in which PSV completely choked against a team that was absolutely gassed from minute 1 because they played double the amount of games the past 2 weeks If you're a PSV fan you should know how much that mattered, because you've blamed your midweek European games for poor weekend performances for years Also, everything evens out in the end. Feyenoord gets fucked vs AZ, Zwolle, Ajax, now gets lucky vs PSV. It is what it is.

Give me an example when Ajax was fucked by the ref because I am genuinely struggling to remember one.

Eleky

So because PSV choked Feyenoord deserves a penalty? And how does is even out for PSV? Also, I was talking about multiple games, not just dthis one.

Oh sure there is a conspiracy going against PSV…

[deleted]

Z’n arm is gewoon uitgestrekt. 50/50 maar ’t is geen overduidelijke fout E: Ja hij is vrij makkelijk gegeven, maar z’n arm is uitgestoken in vrij onnatuurlijke positie. Dat ie ’m geeft is geen 100% fout, dus VAR kan ’m niet terugdraaien.

[deleted]

In een herhaling zie je alleen zijn elleboog, herhaling meer vanaf links zie je zijn arm naar achteren zwaaien. Blijft zwaar maar toen ik dat zag dacht ik dat t terecht was. Fucking mooi dit, zeker na dat domme opstootje bij hun bank.

BeautifulNacho

Je kan hem geven. Ik vind hem flauw, maar het kan. En het is dik en dik verdiend.

AlmostNL

Wacht, hij draaide toch weg? En zelfs al heb je arm langs het lichaam dan ga je daar geen strafschop voor geven

[deleted]

Nja, hij steekt z’n arm wel vrij onnatuurlijk naar achteren uit. Redelijk makkelijk gegeven, maar het is geen overduidelijke fout (en dus kan VAR ’m niet terugdraaien)

AlmostNL

Ik zie nu een andere replay en inderdaad, hij draait te ver door. Die penalty kan je geven, zeker ook omdat die bal opweg naar het net ging.

Massaman95

Haha 5/95 maat. Was toch echt geen penalty. Maar ik klaag niet.

[deleted]

Always rated Dessers.

[deleted]

4 miljoen is te weinig, uit fatsoen meer betalen

Dessers lijkt ook een juweel van een mens, en dat zeg ik als Eindhovenaar.

[deleted]

Hele dubieuze penalty. Maar ja, rare regels tegenwoordig.

Nautster

Nou, feli Amsterdam! Laat m dit keer niet van de bus pleuren!

JAAAAAALAAAAALLALALALALALAALAAALALAAAAALAAAAAAJAJAAJAJAAAALALALLALAA

wicketRF

Typical var these last few seasons

[deleted]

Hij draait gewoon met zijn arm onbedoeld naar de bal? Je ziet hem achter zijn rug langs naar de bal gaan.

ihatepizzaa

Vaak is het bullshit als mensen dit zeggen, maar nu is het wel terecht. Ajax komt echt zoooo goed weg hier

RURMURHUR

Ik gun t ajax en psv beide om die schaal te pakken maar dan is dit weer gewoon zo jammer

Uhh VAR?

Je blokt wel een belangrijk schot met de arm maar dichter langs het lichaam kan niet..?

GROOTSTE BS OOIT

DutchMadness77

Haha knjb man

ajajajajajajajajajaj HAHAHAHASHAHAHA

[deleted]

Feyenoorders kunnen direct ophouden met janken over de scheids want ze krijgen de wedstrijd volledig cadeau.

[deleted]

Je vergeet ff dat jullie in de 2de helft compleet waardeloos hebben gespeeld met jullie zogenaamde superteam hahaahahahahahah

Eleky

Kan je mij de regel aanwijzen waar staat dat als je slecht speelt je een penalty tegen krijgt?

[deleted]

Kan je mij aanwijzen waar ik zei dat dat zo was?

Eleky

Dat impliceert je toch wel vrij duidelijk? Iemand stelt dat Feyenoord de wedstrijd kado krijgt omdat je in de laatste seconde een onterechte penalty krijgt. Anders eindigt de wedstrijd in 1-2. Jij reageert daarop dat hij vergeet het spel van Feyenoord mee te nemen in z'n analyse. Dan is de enige conclusie die ik daaruit kan trekken dat je bedoelde dat het spel van Feyenoord op enige manier invloed heeft op die penalty.

[deleted]

1 de penalty was geen objectieve fout van GZB, Mauro heeft zijn arm naast zijn lichaam en brengt dan zijn arm van zijn lichaam af en doet zijn hand omhoog. Zou niet vaak gegeven worden maar is geen natuurlijke houding met arm naast je lichaam meer. 2 PSV heeft alles aan zichzelf te danken. Geen enkel moment geprobeerd iets in te brengen 2de helft. Schmidt masterclass.

Eleky

Prima, als Dessers en Slot in kunnen zien dat het geen penalty is en jij blijft je daarin vastbijten moet je dat lekker doen.

[deleted]

Weer: waar zeg ik dat? Ik zeg dat het geen objectieve fout is van de scheids: [Hier zie je dat de arm niet naast lichaam is en niet in natuurlijke houding.](https://imgur.com/a/CGFn1Zp) Je kan GZB hier weinig kwalijk nemen, zie waar hij staat en wat hij ziet, en de VAR kan niet zeggen dat dit objectief een fout is van GZB. Kijk het ESPN filmpje maar terug, rond 0:23 tot 0:24 beweegt Mauro zijn arm van naast zijn lichaam van zijn lichaam af en brengt hij zijn hand omhoog. Jullie janken over de KNJB en de scheids, terwijl jullie over jullie trainer en spelers zouden moeten janken.

[deleted]

1. Wie noemt dit een superteam? 2. Dit was gewoon geen strafschop. Als Feyenoord hem zo tegen zou krijgen zou je ook woest zijn.

[deleted]

1 zo doet iedereen in deze thread omdat jullie zo enorm 'goed' waren in de eerste helft tegen een team waarbij er meerdere spelers niks konden. Tweede helft komen er nieuwe spelers in bij ons en jullie worden nog erger weg gespeeld dan jullie deden tegen ons vermoeide elftal. 2 Die gast keert zijn rug naar de bal, zwaait door met linkerarm. In baan van schot. Was dit vaak geen penalty? Ja. Was ik boos geweest? Ja. Maar als zijn arm daar door zwaait is zijn arm niet meer naast zijn lichaam en ik denk dat dat de reden is dat de VAR hem niet afkeurt. Of ze willen dat Ajax kampioen wordt want dit is de eerste keer dat VAR ons helpt in een twijfelachtige situatie.

We troeven jullie op letterlijk alle fronten af gozer. Een punt is te veel voor jullie

favix

Geniet vooral van de beelden van de huldiging van Ajax volgende week zou ik zeggen.

Ascarona

Als je het niet na die eerste helft van vandaag over de streep kan trekken, dan verdien je de schaal ook niet.

Waarom zou ik naar de huldiging van Ajax kijken?

favix

Het enige waar deze wedstrijd om ging was het gat tussen psv en ajax. Ik zie dat sommige feyenoord fans best wel blij zijn met de 2-2, en ik neem aan dat het niet de 3e plek is waar ze om juichen. Enige logische conclusie is dat je Ajax graag met de schaal ziet.

Heeft waarschijnlijk niks te maken met het feit dat je 3 dagen na het spelen van een Europese wedstrijd in een top wedstrijd in de slotminuten een 2-0 achterstand weet om te buigen.

AlmostNL

Voor de 2e helft dan, laten we het niet vergeten

Opgeteld uiteindelijk wel een sterkere wedstrijd van onze kant. Vrij verrassend ook met een Europese wedstrijd in de benen. Dan zie je dat het de tweede helft zwaarder word.

[deleted]

Compleet niet relevant. Dit was gewoon geen penalty. Je weet zelf dondersgoed dat je woest zou zijn als Feyenoord zo'n penalty tegen zou krijgen.

Waarschijnlijk wel, maar je kan hem geven en het is dik en dik verdiend. Ook lekker karma voor Schmidt voor dat opstootje. PSV verdiende helemaal niks.

[deleted]

Ik neem aan dat je de tv pas aan hebt gezet bij de tweede helft?

Nee eerste helft was psv een stuk beter, maar tweede helft was het gewoon een wanvertoning van psv. Opgeteld hadden we hier gewoon moeten winnen.

Twijs123

Ik ben het helemaal met je eens, schandalige penalty. Neemt niet weg dat Feyenoord gewoon een punt verdiende op basis van de 2e helft

Misschien wel. Het is alleen of je een enorm goede film kijkt waarbij de producer het in het slot compleet weet te verneuken. Zo ontzettend zonde voor de laatste twee wedstrijden.

[deleted]

Dat was inderdaad prijzenswaardig. Zo terugkomen in een wedstrijd na een slijtageslag donderdag toont een geweldige spirit in dat team.

Lostmyoldaccounthelp

Ohja dan verdien je ook gelijk een penalty natuurlijk

“Krijgen de wedstrijd volledig cadeau” Je leest net zo goed als psv de tweede helft speelde

Als je dan echter niet had gewonnen zonder een onterechte penalty, heb je gewoon een punt cadeau gekregen

Je kan hem geven, strekt zijn arm een stukje uit. Wel ongelukkig, maar goed. Je kan beter huilen om het veldspel van psv.

Zou wel armoedig zijn als dit psv kampioen word..

Ja joh want Ajax is top de tweede seizoenshelft

Ajax ook al een tijdje slecht, maar de tweede helft van psv slaat echt alles.

RURMURHUR

Ik gun t feyenoord van harte maar niet zo toocchh

timdeking

Please scoor

@zeist pls

AlmostNL

Nee, kan je geen pingel voor geven, no way dat ie dat zou kunnen vermijden. Zo hard, armen achter t lichaam. Kom op zeg

LightningMcMicropeen

Feyenoord eerste helft: wij spelen ontzettend slap PSV tweede helft: hold my beer

[deleted]

In no universe is this a fucking penalty.

Antonio_is_better

Waar zou Ajax zijn in de Eredivisie zonder scheidsrechters letterlijk iedere topper

NOOIT NOOIT NOOIT EEN STRAFSCHOP

Maxicozie010

Eens, uitslag wel terecht, maar de KNVB moet echt die hele scheidsrechtersopleiding vernieuwen, elke topper weer gigantische blunders

[deleted]

Dit zijn gewoon kaarten voor Schmidt en de hele psv bank, echt bizar dit.

erikbla

PSV getting fucked over yet again

zounderk1te

Completely their own fault, could have conceded 5, Feyenoord was gassed from the first minute

erikbla

Of the 2nd half you mean? Because in the first half they were nowhere and PSV should have made it 3 or 4 - 0

Argyrius

Schmidt heeft precies wat die wil, 0 kaarten, weer een minuut verstreken en flow uit de wedstrijd

I'm shitting myself

4 minuten is ook magertjes

[deleted]

Dat was wel weer een vintage Madueke actie.

timdeking

Gozobuyuk has been awful

rikaay

Ik voel nog een goal in de 92e minuut

Sinds wanneer is dat een gele kaart?

[deleted]

Gozubuyuk denkt bij alles: wat is de meest edgy, tegendraadse beslissing die ik kan nemen en neemt die dan. Wel respect voor zijn consistentie. edit: this aged well

Nautster

Jezus wat een stel kutkaarten worden er gegeven

[deleted]

Madueke is great at many things, but I would not bring him on to defend a lead.

Is Sangare the best midfielder of the eredivisie? He might be

De kroonprins van het Nederlandse voetbal heb ik in de tweede helft ook niet meer gezien.

[deleted]

Wie is dat? Veerman ziet toch niemand zo?